Október s ružencom svetla

Počas prebiehajúceho roka modlitby a v príprave na Jubileum 2025 je tu aktivita pre deti s tajomstvami ruženca svetla, s nálepkou tajomstva a omaľovánkou. Môže poslúžiť k lepšiemu pochopeniu tajomstiev „najmladšieho“ z ružencov – ruženca svetla. Pri každom desiatku je úryvok zo Svätého písma, ktorý súsiví s tajomstvom. Knižka s aktivitou môže byť i motiváciou a pozvaním k spoločnej modlitbe posvätného ruženca počas mesiaca október, keď budú mladší z rodiny pozývať k modlitbe celú svoju rodinu.

Týmto ružencom svetla pokračujeme v postupnom vydávaní jednotlivých ružencov. Na začiatku Pôstneho obdobia 2023 sme vydali bolestný ruženec.

Pdf ukážka knihy

LINK NA OBJEDNÁVACÍ FORMULÁR

Materiály sú odovzdané do tlače a distribúciu objednávok začneme počas týždňa – na prelome septembra a októbra, ihneď po obdržaní vytlačených zostáv z tlačiarne. Na zasielanie využijeme klasickú poštu na dobierku, bude možný osobný odber a využijeme a budeme sa snažiť aj o osobné doručenie. K cene bude pripočítané poštovné, ak budeme vašu objednávku vybavovať klasickou poštou.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *